Kwekerij JW Bakhuijzen is gespecialiseerd in het kweken van exclusieve soorten Skimmia's en Pernettya's.
Onze planten kweken en veredelen wij zelf tot een gezond en sterk product. Door een continue controle door onze zeer ervaren medewerkers garanderen wij uniforme planten met een betrouwbare kwaliteit. Met ingang van januari 2018, is Kwekerij Janwillem Bakhuijzen een MPS-A gecertificeerd bedrijf, gericht op duurzaam ondernemen in de tuinbouwsector.
Al sinds halverwege de jaren '90 zijn wij gestart met geïntegreerde teelt die uit zowel biologische als chemische componenten bestaat.
Dit betekent dat wij, als zich ooit een plaag voordoet, een pallet aan mogelijkheden hebben om deze met biologische middelen te bestrijden. Door onze ruime ervaring met het kweken van Skimmia's en Pernettya's hebben wij de inzichten die nodig zijn om al in een vroeg stadium te kunnen bepalen of wij preventief biologisch moeten ingrijpen.
Het eindresultaat is een product dat vrijwel nooit chemisch wordt behandeld en daardoor op eigen kracht kan uitgroeien tot een sterke plant. Daar doet de consument zijn voordeel mee.
Uw bestelling wordt door ons verstuurd met voldoende water en de juiste voeding, waardoor zij zonder verdere zorg minimaal een week in een goede conditie blijven.
Om volledig tegemoet te komen aan elke wens van iedere klant, bieden wij onze planten aan in uiteenlopende fusten en sorteringen.
Neem een kijkje in ons assortiment Skimmia's en Pernettya's en zie wat wij u en uw klanten te bieden hebben.
Bent u geïnteresseerd in een bezoek aan ons bedrijf, bel even voor een afspraak, dan bent u van harte welkom.
Met vriendelijke groet,
Janwillem Bakhuijzen.
Wil je op de hoogte blijven van alles wat bij ons op de kwekerij gebeurd.. volg dan onze Facebookpagina.